Nätverksmingel

Nätverksworkshop– en del av Företagardagen 2024

Välkommen till vår nya satsning – Nätverksworkshopen, en spännande förmiddag inriktad på att stärka din förmåga att bygga nya affärsrelationer och identifiera möjligheter för din verksamhet. Vi är glada att kunna erbjuda Södertäljes företagare ett unikt tillfälle att utveckla sina nätverk och affärsnytta på ett aktivt och engagerande sätt. Vi avslutar dagen med att bjuda på lunch med fritt mingel.

Vad kan du förvänta dig?

Under förmiddagen kommer en moderator guida dig genom interaktiva sessioner som syftar till att ge dig praktiska verktyg och insikter för att lyckas med ditt nätverkande. Ett axplock av vad du kommer få ta del av:

Skapa nya kontakter: Du kommer att få möjlighet att träffa och interagera med andra företagare, vilket öppnar upp för spännande affärsrelationer och kunskapsutbyte.

Tips och råd för nätverkande: Få tips på hur du inleder och för samtal framåt för att få ut så mycket som möjligt ur möten med andra och nå framgång med ditt nätverkande.

Inspiration och nya idéer: Genom interaktiva diskussioner och övningar kommer du att få möjlighet att utbyta idéer och erfarenheter med andra företagare från Södertälje.

Affärsmöjligheter: Genom att aktivt delta i Nätverksworkshopens olika aktiviteter ökar du dina chanser att upptäcka och utnyttja affärsmöjligheter som annars kanske hade gått dig förbi.

Avslutande lunch med ytterligare nätverkande: Efter förmiddagens program ges du möjlighet att fortsätta samtalen och knyta nya kontakter över en gemensam lunch.

Tid: 10:00 – 11.30 Lunch 11.30 – 12.30 Plats: Södertälje Science Park

Anmälan är stängd.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en givande och inspirerande förmiddag på Nätverksworkshopen under Södertälje Företagardagen 2024.