Södertäljegalan 2023

En galakväll med fokus på Södertäljes näringsliv

Företagardagen avslutas med fest när det bjuds in till trerättersmiddag, humor, musikunderhållning och såklart utdelning av utmärkelserna Årets Kringelställe, Årets Nyföretagare, Årets Cityföretag, Årets Unga Företagare och Årets Företagare. Kvällen leds av ingen mindre än Södertäljes roligaste konferencier och komiker, Lasse Karlsson, och avslutas med gästartisten och Södertäljesonen Johan Boding.

Program och information
18.00 – 22.30 Vi startar kvällen med ett mingel, därefter utdelning av utmärkelser, galamiddag och underhållning.
Klädsel: Mörk kostym
Biljetter: 995 kr (exkl. moms)
Plats: Restaurang Snäckviken, Södertälje Science Park, ingång via Forskaregatan 18

Årets Företagare
Värd: Företagarna Södertälje/Nykvarn
Beskrivning: Utmärkelsen delas ut till en företagare som under året utfört en prestation i sin kommun och genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Duktiga företagare bidrar genom sina idéer och sitt arbete till att samhället utvecklas.

Utmärkelser som delas ut under kvällen

Årets Unga Företagare
Värd: Företagarna Södertälje/Nykvarn
Beskrivning: Utmärkelsen delas ut till en ung företagare, 35 år eller yngre, som under året uppnått något extra med sitt företagande under det gångna året.

Årets Nyföretagare
Värd: NyföretagarCentrum Södertälje Nykvarn Salem
Beskrivning:  Utmärkelsen delas ut till det företag (ej äldre än tre år) som tillsammans med NyföretagarCentrum genomarbetat sin affärsplan. Affärsidén skall vara utvecklingsbar och företaget ska vara en god förebild, visa uthållighet, engagemang och mod.

Årets Cityföretag
Värd: Södertälje City
Beskrivning:  Utmärkelsen ska uppmärksamma och lyfta företag som arbetar aktivt för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, och som genom professionell och välkomnande service skapar nöjda kunder och besökare som får en positiv känsla och koppling till Södertälje.

Årets Kringelställe
Värd: Södertälje kommun
Beskrivning: Södertälje kommun delar ut pris för att premiera en plats eller en entreprenör med en verksamhet som är uppskattad och lockar besökare, såväl södertäljebor som externa besökare, kort och gott ett ”smultronställe” i Södertälje. Syftet är att uppmärksamma och uppmuntra platser och entreprenörer som bidrar till att göra Södertälje till en attraktiv kommun.

Köp dina biljetter här!