Södertäljegala och prisutdelning

Dagen avslutas med årets upplaga av Södertäljegalan på restaurang Snäckviken, Astra Zeneca.

Under galan uppmärksammas företag, organisationer, föreningar och individer som gör eller har gjort något bra för Södertälje. Kvällen kryddas med god mat, underhållning och prisutdelning till bland annat: Årets Företagare, Årets Nyföretagare, Årets Cityföretag.

Beskrivning Årets företagare: Priset delas ut till en företagare som under året utfört en prestation i sin kommun och genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Duktiga företagare bidrar genom sina idéer och sitt arbete till att samhället utvecklas.

Beskrivning Årets Cityföretag: Priset ska uppmärksamma och lyfta företag som arbetar aktivt för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, och som genom professionell och välkommande service skapar nöjda kunder och besökare som får en positiv känsla och koppling till Södertälje.

Beskrivning Årets Nyföretagare: Priset delas ut till det företag (ej äldre än tre år) som tillsammans med NyföretagarCentrum genomarbetat sin affärsplan. Affärsidén skall vara utvecklingsbar och företaget ska vara en god förebild, visa uthållighet, engagemang och mod.

Datum: fredagen 3 februari 2023
Tid: 18.00
Plats: Södertälje Science Park, Kvarnbergagatan 12