Södertäljegalan 2024 hålls den 16 april på Restaurang Snäckviken i Södertälje Science Park. Under galan delas fyra utmärkelser ut till företagare.

Mer information kommer inom kort.

Årets Företagare
Värd: Företagarna Södertälje/Nykvarn
Delas ut till en företagare som under året utfört en prestation i sin kommun och genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Duktiga företagare bidrar genom sina idéer och sitt arbete till att samhället utvecklas.
Årets Nyföretagare
Värd: NyföretagarCentrum Södertälje Nykvarn Salem
Delas ut till det företag (ej äldre än tre år) som tillsammans med NyföretagarCentrum genomarbetat sin affärsplan. Affärsidén skall vara utvecklingsbar och företaget ska vara en god förebild, visa uthållighet, engagemang och mod.
Årets Cityföretag 
Värd: Södertälje City
Utmärkelsen ”Årets Cityföretag” ska uppmärksamma och lyfta företag som arbetar aktivt för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, och som genom professionell och välkommande service skapar nöjda kunder och besökare som får en positiv känsla och koppling till Södertälje.
Årets Kringelställe
Värd: Södertälje kommun
Södertälje kommun delar ut pris för att premiera en plats eller en entreprenör med en verksamhet som är uppskattad och lockar besökare, såväl södertäljebor som externa besökare, kort och gott ett ”Smultronställe” i Södertälje. Syftet är att uppmärksamma och uppmuntra platser och entreprenörer som bidrar till att göra Södertälje till en attraktiv kommun.