Södertäljegalan 2017

Arrangör
Mediepartner
Sponsorer

Grattis till alla vinnarna!

9 månader sedan

Här är alla nominerade som kan vinna pris på Södertäljegalan 2017

Södertäljegalan 2017 hålls den 17 november på Restaurang Snäckviken. Under galan delas 8 utmärkelser ut till företagare, föreningar, eldsjälar. Södertäljegalan syftar till att ge öka stolthet och samhörighet mellan Södertäljebor, företagare och föreningar samt att lyfta fram goda exempel och förebilder i vårt Södertälje. Samtliga priser har en jury och som tar fram finalister och utser en vinnare.

Årets Hållbarhetspris

 • Nils Söderberg, Helleby Gård
 • Trädgårn i Södertälje
 • Under Tallarna

Årets Innovation

 • Scania
 • Susanne Hägglund, Södertälje Sjukhus
 • TransCutan

Årets Förening

 • Seniornet
 • Tjejhuset inom Blåbandrörelsen Södertälje
 • Södertälje Lokala kennelklubb

Årets Initiativ

 • Järna Pop-up
 • Livet Bitch
 • Folkskolan 175 år, Hembygdsföreningarna

Årets Föreningsledare

 • Nevin Kristina Youssef, Främjarnas förening och S:t Minas scoutkår
 • Per Sörås och Susan Gutelid med Broteatern inom Södertälje teateramatörer
 • Johanna Järnhäll och Lena Linde, Tjejhuset

Årets #täljekärlek

 • Rasmus Steyner Randén, antirasism och empati
 • Linda Färggren, Vi som gillar Södertälje
 • Linda Kumlin, Välkommen hem

Årets Nyföretagare

 • Weda Lek AB, Fredrik Erdman och Caroline Erdman
 • Edge Profil och Yrkeskläder AB, Johan Lagerqvist och Lotta Haag

Årets Företagare

Ingen nomineringsprocess.

9 månader sedan

Efterfest med DJ Ninos

När galan är slut och samtliga priser är utdelade blir det efterfest med en av Södertäljes mest välkända och populära DJs, DJ Ninos.

DJ Ninos som kommer att leverera alla era favoriter och hits. Missa inte chansen att förlänga kvällen och nätverka och knyta nya kontakter.

Boka er galabiljett här!

10 månader sedan

Nano uppträder på Södertäljegalan!

Södertäljegalan den 17:e november gästas av ingen mindre än Södertäljes egen stolthet Nano.

År 2017 debuterade Nano i Melodifestivalen med låten Hold On, där han gick till final efter första deltävlingen. I finalen fick han flest tittarröster, men slutade på en andraplats efter Robin Bengtsson eftersom juryn gav fler poäng till honom.

– Vi tycker att det är jättekul att vi får Nano till Södertäljegalan i år och tror att han kommer att ge galan det där lilla extra, säger Robil Haidari, projektledare för Södertäljegalan.

Södertäljegalan som går av stapeln den 17 november hålls för tredje året i rad och syftar till att ge ökad stolthet och samhörighet mellan Södertäljebor, företagare och föreningar. Förutom god mat och underhållning delas det även ut priser till Södertäljes företagare och föreningar. Bland annat utses Årets företagare, Årets Hållbarhetspris och Årets #täljekärlek under kvällen.

Boka din biljetter här!

10 månader sedan

JAM dansstudio presenterar JAMs dance crew ”United Hearts”

På Södertäljegalan 2017 kommer danskollektivet JAM från Södertälje att underhålla gästerna.

United Hearts kommer att visa upp några av de dansnummer som b.l.a. varit bidragen och tävlat på Streetstar  i Berwaldhallen och på Tweested feet i konserthuset i Göteborg 2017.

United Hearts medverka i olika tävlingar i Sverige samt att göra olika uppvisningar i olika uppdrag.

Välkommen att boka din biljett till galan redan idag!

10 månader sedan

Eldshow!

Vi är oerhört stolta över att även i år kunna bjuda på en eldshow i samband mer er ankomst till Södertäljegalan 2017 på Restaurang Snäckviken i regi av Brightside.

Gycklargruppen Brightside bildades i början av 2012 då Joel och Marcus hade börjat intressera sig för olika typer av jonglering, helst med mycket eld. Under vårt första år var det främst eldshowerna vi uppträdde med, men nu har vi även många shower med gycklare, trolleri, ballongfigurer med mera. Brightside vill sprida glädje, ljus och inspirera andra till att följa sina drömmar. Helt enkelt göra Sverige till en lite gladare plats.

Eld har fascinerat människor i årtusenden och fortsätter att göra det. Vi vill ge er en upplevelse som ni aldrig kommer att glömma.

Välkommen att boka dina biljetter till årets gala redan nu!

Boka din biljett här!

11 månader sedan

Årets konferencier – Lasse Karlsson

Årets konferencier på Södertäljegalan 2017 är den folkkäre komikern och Södertäljeprofilen Lasse Karlsson. För tredje året i rad ställer sig Lasse på Södertäljegalans scen.

Efter många år som underhållare tillhör Lasse Karlsson fortfarande eliten bland svenska stå-upp-komiker. Självironi och självdistans brukar alltid vara uppskattad hos en svensk publik och det är något som Lasse är en mästare på att leverera. Därför passar Lasse perfekt, med rötter från Södertälje, och kommer leda oss genom hela festivalen och vårt fullspäckade scenprogram!

Lasse Karlsson har setts i TV-program som Släng dig i Brunnen, Komikerklubben, Taxi 234, Snacka om Nyheter, The Båttom is nådd, Stockholm Live, Babben & Co m.m. Han har också skrivit mycket sketcher och manus. Han skrev bl.a. komediserien Falkenswärds möbler.

Lasse Karlsson är också flitigt anlitad som moderator där han verkligen får användning av den lyhördhet som en komiker måste ha för att skapa stämningen i lokalen. På så sätt håller diskussionen rätt nivå för respektive tillfälle. Han har känsla för när man ska vara seriös och när det hela behöver lättas upp. Ofta anlitas han även som konferencier under helkvällar eller galor.

Hoppas att vi ses på årets gala!

Boka din biljett här!

11 månader sedan

Välkommen till Södertäljegalan 2017

Vi upprepar succén från förra året och planerar nu för Södertäljegalan 2017.

Även i år har vi galan på Restaurang Snäckviken i centrala Södertälje och galan drar igång kl. 19.

Södertäljegalans syfte är att uppmärksamma och lyfta fram företag, organisationer, föreningar och individer som gör eller har gjort något bra för Södertälje. Tillsammans skapar vi en fantastisk kväll med en överraskande gala där nyfikenheten stillas, vilka går hem med priserna i år?

Det kommer att bjudas på god mat och dryck, underhållning och prisutdelning till bl.a. Årets Företagare,  Årets Hållbarhetspris och Årets #täljekärlek. Efter galans slut plockar vi bort borden och har efterfest till efter midnatt med DJ!

P.S. Biljetter bokar ni här!

11 månader sedan