Södertäljegalan 2017

Arrangör
Sponsorer

Årets konferencier – Lasse Karlsson

Årets konferencier på Södertäljegalan 2017 är den folkkäre komikern och Södertäljeprofilen Lasse Karlsson. För tredje året i rad ställer sig Lasse på Södertäljegalans scen.

Efter många år som underhållare tillhör Lasse Karlsson fortfarande eliten bland svenska stå-upp-komiker. Självironi och självdistans brukar alltid vara uppskattad hos en svensk publik och det är något som Lasse är en mästare på att leverera. Därför passar Lasse perfekt, med rötter från Södertälje, och kommer leda oss genom hela festivalen och vårt fullspäckade scenprogram!

Lasse Karlsson har setts i TV-program som Släng dig i Brunnen, Komikerklubben, Taxi 234, Snacka om Nyheter, The Båttom is nådd, Stockholm Live, Babben & Co m.m. Han har också skrivit mycket sketcher och manus. Han skrev bl.a. komediserien Falkenswärds möbler.

Lasse Karlsson är också flitigt anlitad som moderator där han verkligen får användning av den lyhördhet som en komiker måste ha för att skapa stämningen i lokalen. På så sätt håller diskussionen rätt nivå för respektive tillfälle. Han har känsla för när man ska vara seriös och när det hela behöver lättas upp. Ofta anlitas han även som konferencier under helkvällar eller galor.

Hoppas att vi ses på årets gala!

Boka din biljett här!

5 dagar sedan

Välkommen till Södertäljegalan 2017

Vi upprepar succén från förra året och planerar nu för Södertäljegalan 2017.

Även i år har vi galan på Restaurang Snäckviken i centrala Södertälje och galan drar igång kl. 19.

Södertäljegalans syfte är att uppmärksamma och lyfta fram företag, organisationer, föreningar och individer som gör eller har gjort något bra för Södertälje. Tillsammans skapar vi en fantastisk kväll med en överraskande gala där nyfikenheten stillas, vilka går hem med priserna i år?

Det kommer att bjudas på god mat och dryck, underhållning och prisutdelning till bl.a. Årets Företagare,  Årets Hållbarhetspris och Årets #täljekärlek. Efter galans slut plockar vi bort borden och har efterfest till efter midnatt med DJ!

P.S. Biljetter bokar ni här!

7 dagar sedan